Translate

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΑΤΑΡΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

Στείλετε στο leonidasorf@gmail.com ένα κομμάτι από κάθε νέα έκδοση σας και θα το αναρτώ .

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Κινδυνεύει το Ιστορικό Αρχείο της ΕΡΤ ;


 
 
 

Γνωστοί άγνωστοι  , πιθανών  αμειβόμενοι ,  αρθρογράφοι και σχολιαστές σε  Bloggs , διασπείρουν ψευδείς  πληροφορίες  ότι δήθεν  το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ  στην Αγία Παρασκευή λεηλατείτε από το κοινό που συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων . Έχω ιδία αντίληψη και είμαι πρόθυμος να το καταθέσω   ενόρκως αν και όπου  χριστεί  πως η δημόσια  περιουσία της  ΕΡΤ αυτές τις ημέρες περιφρουρείτε και διαφυλάσσεται με τον  καλλίτερο τρόπο από τους εργαζομένους  της . Αυτοί  πέραν του ότι παρευρίσκονται συνεχώς στους χώρους εργασίας των  , έχουν ορίσει και ειδικές ομάδες περιφρούρησης  . Τα άτομα αυτών των ομάδων επιτρέπουν την είσοδο στο κτήριο της  ΕΡΤ , μόνο σε συναδέλφους τους  και σε όποιους άλλους έχουν συγκεκριμένο λόγο να μπουν και ορισμένο προορισμό  .  

Γράφω αυτό το άρθρο ανήσυχος για την τύχη του εξοπλισμού της ΕΡΤ  και ιδιαίτερα  του ιστορικού  αρχείου της ,  στις  επόμενες  μέρες μετά την  απευκταία  αλλά  πιθανή περίπτωση  μιας άστοχης βίαιης έξωσης των εργαζομένων σε αυτήν  .

Η κυβέρνηση και ο κάθε αρμόδιος , πριν από κάθε ενέργεια ας λάβουν υπ`  όψιν  τους τις  όποιες σκοπιμότητες  όσων διαδίδουν  από τώρα ότι λεηλατείται η ΕΡΤ  . Χρήσιμο θα είναι να  θυμόμαστε εμείς και  να σκεφτούν οι υπεύθυνοι τις συνέπειες για τις περιουσίες του  δημοσίου όταν αυτές δεν παραδίδονται και δεν παραλαμβάνονται με σχετικά πρωτόκολλα μετά  από ακριβή καταγραφή   τους . Πολλοί θα μου πείτε «Ποιός Νοιάζεται τώρα ;;;;»

Ε ! Λοιπόν ,  εγώ Νοιάζομαι !!!!

Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: